Rólam és a célokról…

Magam is a Te cipődben járok, nyelvtanuló vagyok. Több mint 20 éve már, hogy folyamatosan foglalkozom nyelvekkel, ezt tanultam, ez a hobbim és a munkám is. A hosszú évek során kifejlesztettem a saját módszereimet, megismertem a számomra hatékony eszközöket.

Ebben szeretnék Neked is segíteni. Ne érts félre, nem a saját módszereimet szeretném eladni Neked, nem esküszöm egyetlen módszerre sem, épp ellenkezőleg! Szeretném, ha végre nem maradnál egyedül azon a ponton, ahol azt mondják Neked, hogy mindenkinek magának kell megtalálnia, kikísérleteznie a saját módszereit

Nem hiszek az iskolai nyelvtanításban, sőt többé már otthoni nyelvtanulásról sem szeretnék beszélni. Nyelvet tanulni ugyanis bárhol, bármikor lehet. Az oldalon tippeket, trükköket mutatok, amelyekkel hatékonyan tudod kihasználni a nyelvtanulásra fordított idődet, sőt rájössz, hogy nyelvet tanulni akkor is lehet, ha nincs a napodban olyan időblokk, amit ennek tudnál szentelni.

Szeretnék Neked minden lehetséges módon segíteni abban, hogy a lehető leghatékonyabban tudd megtanulni az áhított idegen nyelvet.

Nézz körül a blogon, írj üzenetet, like-old a Facebook-oldalt, esetleg iratkozz fel a hírlevélre és látogass el hozzám máskor is!

 

Be First to Comment

    Vélemény, hozzászólás?

    Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

    Ezt ki kell töltened!